Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Primăria Alba Iulia verifică imobilele care pun în pericol siguranța cetățenilor. Asociațiile de proprietari, notificate

Publicat

Primăria Alba Iulia verifică imobilele care prezintă pericol pentru siguranța cetățenilor. Potrivit viceprimarului Emil Popescu, au fost trimise în prima fază adrese asociațiilor de proprietari care gestionează asemenea imobile.

Urmează ca și proprietarii unor clădiri deteriorate să primească înștiințări din partea Biroului pentru disciplina în construcții, din cadrul Poliției Locale, prin care li se solicită să intre în legalitate.

Emil Popescu spune că sunt aproximativ 180 de situații de acest gen.

Neregulile găsite țin de starea unor elemente de pe fațada unor clădiri sau acoperișuri care pun în pericol siguranța cetățenilor care tranzitează zonele respective.

”De curând, mai mulți albaiulieni au semnalat că, în câteva zone din oraș, bucăți din anumite clădiri au căzut pe trotuar și că, în aceste condiții, există posibilitatea producerii unor evenimente nedorite.

Dau asigurări că Primăria municipiului verifică, permanent, în teren, respectarea legii și că ține cont de sesizările venite din partea locuitorilor orașului” a transmis viceprimarul Popescu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. dolfi

    vineri, 06.01.2023 at 00:01

    nu verifica si autorizatiile amboulea date tot de catre primarie in ultimii 32 de ani? ca e plin de blocuri gaurite ca sa se faca chichinețe pe la parter sau pentru extinderea camerei cu.. balconul.sau asa zisele „spatii comerciale” inghesuite printre blocuri, cladiri hidoase care stau goale si pline de mucegai.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax