Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primăria Alba Iulia vrea să reintre în proprietatea unei săli de sport, pe care a înstrăinat-o în urmă cu 24 de ani

Publicat

Primăria Alba Iulia vrea să intre în proprietatea unei săli de sport pe care a transferat-o către Direcția Județeană de Sport, în urma cu 24 de ani, adică în anul 1998. A fost dată cu drept de folosință pentru 20 de ani. 

Mai exact este vorba despre sala de judo 1 Mai, redenumită ”Marius Vizer”, după președintele Federaţiei Internaţionale de Judo. 

Este o sală de sport importantă pentru multe generații de sportivi, care și-au început parcursul acolo.

Activități în sala respectivă au mai avut loc până prin anii 2012, iar după sala a fost părăsită.

Acum, primăria vrea să treacă sala de judo din proprietatea publică a statului și administrarea DJST Alba, în proprietatea publică a municipiului Alba Iulia și administrarea Consiliului Local.

Momentan clădirea este într-o stare avansată de degradare, iar Primăria Alba Iulia dorește să investească bani în clădire pentru a o reabilita și amanaja pentru competiții sportive și antrenamente.

De asemenea, dacă sala care dispune și de tribună va putea susține competiții locale și naționale pe diferite ramuri de sport.

Proiectul intra iar la vot în viitoarea ședință de Consiliu Local din data de 29 noiembrie, după ce a mai fost supus pentru vot, dar nu avea o descriere completă a proiectului și mai ales la ce poate fi utilă dacă va intra în proprietatea municipalității.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 23.11.2022 at 21:19

    Stau şi mă întreb cam ce sport s-ar putea practica in această sală, care a fost sală de recepţii a fostului hotel Europa ? La standardele de azi ale sportului cred că nici badminton nu se poate juca. Băgaţi bani intr-o clădire mai veche de o sută de ani,coşcovită, în loc să o demolaţi şi să faceţi o parcare pentru Tribunal, unde şi aşa este o mare înghesuială.Părerea mea.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax