Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Primăria Alba Iulia vrea să renoveze fântâna arteziană din centrul orașului. Investiţia este de aproape 100.000 de euro

Publicat

20170823_155952 Fântâna arteziană de lângă sediul Primăriei Alba Iulia ar putea să-și recapete forma de altădată pe care probabil puțini albaiulieni o știu. Administrația locală intenționează să renoveze acest obiectiv și este în căutare de firme interesate să-și depună ofertele la sediul instituției. Suma alocată pentru refacerea fântânii este de aproape 100.000 de euro.

Primăria Alba Iulia vrea să renoveze fântâna arteziană din zona BancPost. Suma maximă alocată pentru acest obiectiv este de 441.730 de lei, iar firmele interesate sunt așteptate să își depună ofertele la sediul primăriei, până la data de 29 august.

Lucrările de renovare vor ține trei luni de la data atribuirii contractului, potrivit formularului de achiziție.

Ultima modernizare a centrului a fost făcută în 2015, zona Tudor Vladimirescu.  Valoarea contractului încheiat în 31 iulie 2014 cu Elis Pavaje SRL a fost de de 4,67 milioane lei, iar lucrările au durat 12 luni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax