Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primăria amenajează un loc pentru pozat, în Cetatea Alba Carolina. Numele orașului, scris cu litere volumetrice de mari dimensiuni

Publicat

Primăria Alba Iulia va amenaja în Cetatea Alba Carolina un panou cu litere volumetrice iluminate, de mari dimensiuni. Acesta va reprezenta un punct de atracție și de realizare a fotografiilor. 

Potrivit reprezentanților administrației locale, panoul urmează să fie amplasat între Monumentul Unirii și Catedrala Încoronării, în zona Podului Unirii.

Primăria Alba Iulia a cumpărat pe 23 mai servicii de amenajare zonă brandwall, cu realizare și montare litere volumetrice. Valoarea achiziției este de 81.000 de lei, fără TVA (circa 16.270 de euro).

„Având în vedere necesitatea promovării Cetății Alba Carolina, în vederea atragerii turiștilor și creșterea vizibilității destinației turistice Alba Iulia – Cetatea Alba Carolina, considerăm oportună amplasarea unui brand wall / panou cu litere volumetrice iluminate, de mari dimensiuni, care va deveni un loc de atracție și de realizare a fotografiilor, într-o locație emblematică a Cetății.

Astfel, prin postarea imaginilor / fotografiilor realizate la acest brand wall se vor obține creșterea awareness-ului și a gradului de apartenență și implicare a comunității”, au explicat reprezentanții administrației locale.

Cum va arăta panoul cu litere volmetrice

Panoul va fi compus din litere volumetrice „ALBA IULIA” (cu partea frontală de culoare albă, iluminate cu module LED) și logoul municipiului (cu partea frontală colorată, iluminat cu module LED).

Literele vor avea o înălțime de un metru, iar logoul de 2,68 metri. Acestea vor fi amplasate pe o bază cu înălțimea de 32 cm, lățimea de doi metri și lungimea de 9,5 metri.

Literele, logoul și baza vor avea în interior o structură metalică din profile rectangulare, rezistentă în timp. Iluminarea literelor și a logoului se va face cu ajutorul modulelor LED.

Panoul va fi dotat cu sistem de aprindere automată a luminii (senzor crepuscular). Lateralele și spatele elementelor vor fi îmbrăcate în AluCoBond de culoare neagră, de 3 mm.

Panoul urmează să fie montat pe domeniul public, la nivelul solului, având baza de o greutate suficient de mare pentru a rezista vânturilor puternice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. ionel

    vineri, 26.05.2023 at 17:28

    daca cetatea a fost facuta de austreci, de ce se cheama alba carolina?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax