Connect with us
Publicitate

BLAJ

Primăria Blaj a obținut toate avizele pentru centura ocolitoare. Drumul spre limita cu județul Sibiu intră în reabilitare

Publicat

Primăria Blaj a obținut toate avizele pentru centura ocolitoare, a anunțat primarul orașului, Gheorghe Valentin Rotar. 

Deasemenea, el a anunțat și că Drumul Național 14B, de la Blaj până la limita cu județul Sibiu, va intra în reparații și va fi reabilitat. În acest moment, proiectul tehnic este realizat și toate avizele pentru execuție au fost obținute.

Lucrările la drumul de legătură cu județul Sibiu, vor începe după 1 mai 2022 și constau în reciclarea carosabilului și turnarea a două straturi de asfalt.

Lucrările vor fi finanțate și executate de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Reabilitarea DN14B, de la Blaj până la limita cu județul Sibiu, este deosebit de importantă pentru mobilitatea blăjenilor care se deplasează spre Copșa Mică, Mediaș, Sighișoara sau Sibiu.

Avize și studii de trafic pentru centura ocolitoare

”Tot în această perioadă, am obținut toate avizele necesare și studiile de trafic pentru realizarea variantei ocolitoare a municipiului Blaj.

Împreună cu CNAIR, vom identifica, cât mai curând, sursele de finanțare pentru acest obiectiv strategic, ce va scoate traficul greu din municipiul Blaj.

Protocol de colaborare pentru Trans Regio Blaj Teiuș

Vă reamintesc, în urmă cu o lună, am semnat protocolul de colaborare între CNAIR, Primăria Municipiului Blaj, Consiliul Județean Alba și Primăriile din Crăciunelu de Jos, Mihalț și Teiuș, pentru realizarea documentației tehnice și elaborarea proiectului tehnic în vederea executării lucrărilor de modernizare a Drumului Trans Regio Blaj – Teiuș – A10 și a realizării unei conexiuni cât mai rapide cu Autostrada Sebeș – Turda”, spune primarul Gheorghe Rotar, într-o postare pe facebook.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax