Connect with us
Publicitate

BLAJ

Primăria Blaj cumpără 20.000 de tone de balast pentru amenajarea și întreținerea drumurilor din municipiu

Publicat

Primăria Blaj cumpără circa 20.000 de tone de balast natural pentru amenajarea drumurilor de acces și diverse lucrări de întreținere și reparații. 

Primăria Blaj a lansat joi, 9 decembrie, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), o licitație pentru achiziția de balast natural.

Valoarea totală este estimată la 700.000 de lei, fără TVA.

Potrivit caietului de sarcini, balastul este un material natural format prin eroziunea rocilor, de obicei format din pietre rotunde și netede și este obținut din albiile râurilor și lacurilor sau din gropi de pietriș.

Produsul va avea o granulație de maxim 73mm și este necesar pentru amenajarea drumurilor de acces, diverse lucrări de întreținere și reparații pentru punerea în ordine a drumurilor aflate în administrarea Primăriei municipiului Blaj.

Cantitatea estimată a fi achiziționată este de 20.000 de tone. Primăria poate diminua sau suplimenta cantitatea achiziționată, în funcție de necesități și de fondurile disponibile.

Având în vedere că Primăria Blaj – Serviciul Public de Gospodărie Comunală efectuează și lucrări mici de întreținere și reparații a drumurilor aflate în administrarea administrației locale, furnizorul trebuie să aibă capacitatea de a livra produsul solicitat și în cantități mici (minim 16 tone) în funcțe de necesități și de amploarea lucrării.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax