Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primăria Blaj cumpără beton gata de turnare, pentru lucrări de reparații efectuate în municipiu în acest an. Licitație, în SEAP

Publicat

Primăria Blaj cumpără beton gata de turnare necesar pentru reparații executate la carosabil sau alte lucrări de reparații, pe parcursul anului 2022. 

Primăria municipiului Blaj, prin Serviciul de Gospodărie Comunală a lansat miercuri, 16 februarie, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație pentru achiziția de beton gata de turnare.

Valoarea totală este estimată la 347.050 de lei, fără TVA.

Potrivit documentației, achiziția este necesară pentru lucrări de reparatii executate în carosabil sau alte lucrări de reparații care necesită beton de diferite tipuri, beton/balast stabilizat și șapă, pe raza municipiului, în anul 2022.

„În urma degradărilor evolutive datorate solicitărilor dinamice și a factorilor climaterici, este necesară executarea lucrărilor de întreținere și reparații a străzilor afectate, a bordurilor și a rigolelor”, se precizează în caietul de sarcini.

Cantitatile estimate a fi achizitionate sunt următoarele:

  • B150 – 50 mc
  • B200 în trei sorturi – 50 mc
  • B250 – 230 mc
  • B300 – 50 mc
  • Beton/balast stabilizat – 1.200 mc
  • Șapă (0-8) – 50 mc

Serviciul de Gospodărie Comunală Blaj efectuează lucrări mici (de întreținere, reparații, administrative, etc.) pe raza municipiului și ca urmare, furnizorul trebuie să aibă capacitatea de a livra produsele solicitate și în cantități mici (0,5 – 5 mc).

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax