Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primăria Blaj cumpără o autostropitoare pentru irigarea spațiilor verzi de pe raza municipiului. Valoarea investiției

Publicat

Primăria Blaj cumpără un autovehicul pentru stropitul spațiilor verzi de pe raza municipiului. Valoarea investiției este de peste 230.000 de lei. 

Primăria Blaj – Serviciul de Gospodărie Comunală a lansat vineri, 14 ianuarie, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație pentru achiziția unui autovehicul pentru stopitul spațiilor verzi.

Citește și Blaj, „orașul florilor” și în acest an. Primăria cumpără plante ornamentale în valore de peste 660.000 de lei

Valoarea totală estimată este de 232.000 de lei, fără TVA.

Potrivit caietului de sarcini, încă din anul 2018, Primăria municipiului Blaj – Serviciul de Gospodărie Comunală a început dotarea cu utilaje noi și performante, împreună cu accesoriile acestora, pentru a putea presta serviciile ce fac obiectul de activitate cu calitate și profesionalism și cu costuri cât mai reduse.

În perioada 2017 – 2020 au fost achiziționate: un buldoexcavator, un utilaj multifuncțional pentru spălat străzi și trotuare, o autobasculantă Ford, automăturătoare Scarab, automăturătoare Green Machines, automăturătoare Comam, două tractoare și două remorci.

Se dorește în continuare achiziționarea unei autostropitoare pentru spații verzi, pentru a facilita irigarea spațiilor verzi aflate în sensurile giratorii, a jardinierelor așezate în suporți pe marginea șoselelor, a ghivecelor de flori montate pe suporți la înălțime, pentru întreținerea sănătății plantelor, arbuștilor și îmbunătățirea calității mediului urban și revitalizarea estetică a municipiului Blaj.

În momentul de față, Primăria Blaj – Serviciul de Gospodărie Comunală deține doar niște bazine de apă încărcate în remorcile tractoarelor. Acestea nu mai fac față deoarece în municipiu s-au realizat mai multe zone verzi, necesitatea irigării lor fiind crescută.

Autovehiculul va fi echipat cu un rezervor de 2.000 de litri, pompe de apă de înaltă și joasă presiune și tambur retractabil cu furtun.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax