Connect with us
Publicitate

BLAJ

Primăria Blaj cumpără un utilaj pentru măturarea străzilor din municipiu. Valoarea investiției

Publicat

Primăria Blaj cumpără o automăturătoare stradală în valoare de 125.000 de euro pentru dotarea Serviciului Public de Gospodărie comunală Blaj.  

Primăria Blaj – Serviciul Public de Gospodărie comunală a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o licitație pentru achiziția unei automăturătoare stradală cu o capacitate de 1,9 – 2,1 mc. Valoarea totală estimată este de 609.150 de lei, fără TVA.

Potrivit caietului de sarcini, Serviciul Public de Gospodărie comunală Blaj este o entitate aflată în subordinea Primăriei municipiului Blaj, având o activitate de interes public. În cadrul acestuia se prestează servicii de întreținere drumuri, spații verzi, reparații diverse, deszăpezit, etc. Încă din anul 2018 Serviciul Public de Gospodărie comunală Blaj a început dotarea cu utilaje noi și performante, împreună cu accesoriile acestora, pentru a putea presta serviciile ce fac obiectul de activitate cu calitate și profesionalism și cu costuri cât mai reduse.

Astfel, în anul 2018 au fost achiziționate un buldoexcavator și un utilaj multifuncțional pentru spălat străzi, trotuare.

În continuare se dorește achiziționarea unei automăturătoare stradală cu o capacitate de 1,9 – 2,1 mc, astfel încât autoritatea contractantă să poată desfășura activitățile necesare de măturat stradal pentru municipiul Blaj, fără a mai fi nevoie de contractarea suplimentară a unor astfel de utilaje sau servicii prestare/furnizate de către terți.

În momentul de față, serviciul deține niște utilaje, însă sunt învechite și necesită frecvent reparații costisitoare. Automăturătoarea folosită anterior s-a defectat și nu se mai poate repara fără costuri mari de reparație.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax