Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sediul Primăriei Blaj intră în reparații capitale. Birourile vor fi relocate în timpul modernizării

Publicat

primaria blaj

Primăria Blaj intră în reparații capitale pentru șase luni iar birourile vor fi relocate în timpul modernizării.

Clădirea în care funcționează Primăria Municipiului va intra, începând din data de 21 ianuarie 2018, în renovare, în această perioadă urmând a fi reabilitat complet interiorul instituției.

Din această cauză, birourile și compartimentele din cadrul Primăriei Blaj vor fi mutate în patru locații: la Primărie (în Casa Căsătoriilor), Palatul Cultural, Centrul Cultural „Iacob Mureșianu” și fosta Grădiniță de pe Bulevardul Republicii.

Singurul compartiment nerelocat este biroul Impozite și Taxe locale, care rămâne în actualul sediu, modernizat, în urmă cu patru ani, în același timp cu Casa Căsătoriilor. Aici își vor desfășura activitatea birourile Personal, Contabilitate și Direcția Administrativă.

La Palatul Cultural vor fi mutate birourile Primarului, Viceprimarului și Secretarului municipiului Blaj, Direcția Juridică și sediul clubului CSM Volei Alba Blaj. Tot aici va funcționa și Registratura Primăriei Blaj.

La Centrul Cultural „Iacob Mureșianu” își vor desfășura activitatea birourile Investiții și Achiziții Publice, Urbanism și Amenajarea Teritoriului și Registrul Agricol.

La fosta Grădiniță de pe Bulevardul Republicii, nr. 24, se vor muta Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor (SPCLEP Blaj) și Biroul de Stare Civilă.

Primarul Municipiului Blaj, Gheorghe Valentin Rotar, își cere scuze pentru deranjul ce va fi creat prin mutarea birourilor din actualul sediu al Primăriei, dar dă asigurări că, după încheierea lucrărilor, calitatea serviciilor personalului administrativ se va ridica la nivelul condițiilor oferite de noile birouri:

„Am amânat reabilitarea interioară a Primăriei în favoarea altor investiții de infrastructură, însă acum cred că este momentul să aducem Primăria Blaj la nivelul european al obiectivelor deja realizate în orașul nostru. Reparațiile interioare vor consta în reabilitarea completă a birourilor din Primărie,  începând de la instalații, pereți, etc. Vreau să îmi cer scuze pentru deranjul creat, dar este absolut necesar ca Primăria să fie la nivelul orașului. Vom face tot posibilul ca în maximum șase luni lucrările să fie finalizate și promit că cetățenii vor avea parte de birouri primitoare, iar serviciile oferite de funcționarii noștri se vor ridica, sper, la nivelul noilor facilități oferite de Primăria Blaj.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax