Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primăria Blaj va fi modernizată începând cu luna ianuarie 2019. Funcționarii se vor muta temporar din clădire

Publicat

primaria blaj 1

Primăria municipiului Blaj va fi modernizată începând cu luna ianuarie a anului viitor. Potrivit primarului Gheorghe Rotar, până la finalizarea lucrărilor interioare, estimată pentru lunile iulie-august, funcționarii se vor muta temporar în alte clădiri.

„Am amânat un pic începerea lucrărilor din cauza lipsei fondurilor și modernizarea interioară a Primăriei. Este o lucrare care va începe în 15 ianuarie anul viitor. Din păcate trebuie să ne risipim pe la alte sedii toți, trebuie să ne mutăm din Primărie. În iulie-august, când vor fi finalizate lucrările, cetățenii municipiului Blaj o să vină într-o locație cu adevărat primitoare pentru a-și rezolva problemele care țin de administrația publică locală”, a declarat primarul Gheorghe Rotar, vineri, în cadrul conferinței de lansare a proiectului „Municipiul Blaj – administrație publică eficientă – componenta 1”.

primaria blaj 3

Potrivit primarului, este momentul pentru a face o creștere, din toate punctele de vedere, a ceea ce însemană actul administrativ, respectiv serviciile către populație și habitatul. „Contează foarte mult cum primești oamenii când vin să își rezolve problemele. Deși nu este o valoare foarte mare, consider că este un început foarte important pentru cei care trebuie să servească populația în administrația publică locală”, a mai explicat Gheorghe Rotar.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax