Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primăria Bucium cumpără un buldoexcavator pentru întreținerea drumurilor din comună. Cât va costa utilajul și ce dotări va avea

Publicat

Primăria Bucium cumpără un buldoexcavator cu cupă multifuncțională și cupe auxiliare, pentru întreținerea drumurilor comunale și vicinale pe tot timpul anului. 

Primăria comunei Bucium a lansat pe 23 octombrie, în SEAP, o licitație pentru achiziția unui buldoexcavator.

Valoarea totală a contractului este estimată la 390.161,21 de lei, fără TVA. 

„Comuna Bucium se află într-o zonă de munte cu o climă rece pe timp de toamnă – iarnă – primăvară și cu multe căderi de zăpadă, din acest fapt întreținerea drumurilor comunale și vicinale precum și intrările principale se face cu costuri mari, iar administrația publică nu dispune de utilajele necesare”, se precizează în caietul de sarcini.

În prezent, în comună sunt peste 35 de kilometri de drumuri comunale și vicinale care trebuiesc întreținute. Administrația locală deține în parcul auto un tractor echipat și un taf, însă acestea nu pot interveni de multe ori în timp util.

În situații de criză sau urgență unele locuri din comună sunt foarte greu accesibile, iar un utilaj de putere cu tracțiune integrală și ușor de manevrat poate ușura accesul spre aceste locații pentru intervențiile necesare.

Buldoexcavatorul este datorită construcției sale un utilaj care poate avea mai multe funcționalități. Poate înlocui mai multe utilaje precum excavatorul, încărcătorul frontal, motostivuitorul și se poate folosi și la deszăpezire.

Principalele caracteristici și dotări – buldoexcavator cu cupă multifuncțională și cupe auxiliare

  • putere – minim 100 CP
  • braț excavator telescopic
  • cupă încărcător multifuncțională
  • cupă excavare standard
  • cupă trapezoidală
  • furci pentru paleți rabatabile pe cupă
  • instalație hidraulică pentru picon

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax