Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Primăria Câmpeni nu reușește de 7 luni să își corecteze informațiile din site. Călin Andreș, primar în engleză și în franceză

Publicat

La aproape 7 luni de la alegerile locale, Primăria Orașului Câmpeni nu a reușit să își actualizeze secțiunile de engleză și franceză ale siteului propriu. 

Astfel, deși alegerile din 27 septembrie 2020 au fost câștigate de Dan Cristian Pașca (PNL), fostul edil Călin Andreș (PSD) este prezentat în continuare drept primarul localității, la secțiunile în franceză și în engleză.

Aceasta este informația eronată, cu care sunt întâmpinați vizitatorii străini ai siteului, pe care angajații insitituției nu reușesc să o corecteze de aproape 7 luni.

Potrivit CV-ului, noul primar Dan Cristian Pașca are competențe lingvistice de nivel intermediar, atât la engleză, cât și la franceză, însă nu pare deranjat de informațiile postate în aceste limbi, pe site.

Dincolo de situația în care se pune administrația locală, problema este că portalul oficial al instituției oferă informații greșite publicului.

De asemenea, siteul nu oferă informații care ar trebui să fie publice. Spre exemplu, la secțiunea achiziții, anunțurile sunt vechi de doi ani.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Mihaela

    joi, 22.04.2021 at 22:28

    Daca tot va legati de corectitudine poate ar trebui sa va corectati si voi. Se scrie corect site-ul si nu asa cum l-ati scris voi acolo. Va mirati ca e ocupat acest primar cu alte lucruri si nu are timp sa corecteze site-ul, dar voi? Sunteti jurnalisti de atata timp si e greu sa cautati cum se scrie corect un cuvant? Nu cereti de la altii ceea ce nici voi nu oferiti!

  2. Crizantema albastră

    vineri, 23.04.2021 at 09:31

    „Mulțumim Alba25”, mereu cu informatii de real folos pentru oameni.
    Ce s-ar face fără voi unii?
    Dar de traiul zilnic și de problemele reale cu care ne confruntam cine se ocupă?
    Cat ați lucrat la știrea asta, 5 minute?
    Trimite-ti-va jurnaliștii pe teren sa își merite solda. Scoate-ti știri muncite.
    Parca sunteți în recreația mare și arătați cu degetul… păcat că treceți în penibil.
    Vreau sa prind și eu ziua în care sa ma mândresc cu ceva, măcar cu știri de calitate la Alba25, cu un pas în fața lui 24.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax