Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Primăria caută soluţii pentru achiziţionarea celor 50 de camere de supraveghere video, în Cetatea Alba Carolina

Publicat

Reprezentanţii Primăriei Alba Iulia au reamintit că peste 50 de camere video vor supraveghea îndeaproape spaţiile din interiorul Cetății și obiectivele importante din zonă. Aceştia au iniţiat demersuri pentru găsirea unei soluţii pentru achiziţionarea aparatelor.

Iniţiativa amplasării camerelor video a venit ca urmare a incidentelor semnalate, urmate de producerea pagubelor în zona istorică a oraşului. De mai multe ori, au fost smulse florile din jardiniere, au fost sparte spoturile de iluminat sau a fost distrus şi chiar sustras mobilierul urban.

Primăria Alba Iulia a iniţiat demersuri pentru găsirea unei soluţii privind achiziționarea acestor camere de supraveghere video, având în vedere că este o prioritate pentru asigurarea accesului nerestricţionat în Şanţurile Cetăţii. Cel mai probabil, aparatele vor fi achiziționate de către Poliția Locală.

Reamintim că în Șanțurile Cetății se poate intra folosind tunelurile de acces doar până seara, acestea fiind închise pe timpul nopţii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax