Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primăria Ciugud a primit premiul Digital Transformation for Smart Village, pentru transformarea digitală a administrației publice

Publicat

Primăria Ciugud a primit recent Premiul Digital Transformation for Smart Village, care reprezintă o recunoaștere națională a eforturilor Primăriei, din ultimii ani, pentru transformarea digitală a administrației publice locale din România.

„Gala Digital Transformation (DX) 2022, un eveniment ajuns în acest an la cea dea XIX-a ediție, a avut loc zilele trecute la București, fiind organizată de Digital Transformation Council, în colaborare cu Revista Comunicaţii Mobile şi TelecomTV România.

Transformarea digitală a României înseamnă să punem accent pe oameni, nu doar să implementăm softuri și soluții digitale. Astfel, digitalizarea serviciilor publice înseamnă să te gândești la oameni și la nevoile lor, să le ușurezi interacțiunea cu administrația locală, să le economisești timpul și, nu în ultimul rând, să eficientizezi activitatea instituției publice.

De câțiva ani buni, Ciugudul promovează conceptul <smart village> și este exemplu de bune practici în transformarea digitală a administrației publice. Ciugudul de astăzi, smart și european, este însă construcția unei echipe de oameni, care au avut viziune și au înțeles nevoile cetățeanului”, a scris luni primarul comunei Ciugud, Gheorghe Damian, pe pagina de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax