Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primăria Ciugud lansează „Aprozarul virtual”. Sprijin pentru producătorii locali și consumatori, în perioada stării de urgență

Publicat

Primăria comunei Ciugud lansează oficial „Aprozarul virtual”, o inițiativă menită să sprijine producătorii locali și să ajute consumatorii să găsească on-line produse proaspete, 100% românești. 

Pentru început, reprezentanții administrației locale au lansat o campanie pentru identificarea producătorilor locali din zona Ciugud, care au produse și le pot comercializa sau livra în condiții igienico-sanitare.

Oferta acestora ar urma mai apoi să fie promovată în mediul online, în condițiile în care piețele agro-alimentare sunt închise pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19.

„Mizăm pe ajutorul vostru și așteptăm recomandările voastre pentru a deschide #Aprozarul_virtual”, au transmis reprezentanții Primăriei pe pagina de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax