Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primăria Cugir renunță la bugetul pentru evenimente și folosește 400.000 de lei pentru materiale de protecție și dezinfectanți

Publicat

Primăria Orașului Cugir renunță la 400.000 de lei alocați pentru activități cultural-artistice și îi va folosi pentru a cumpăra materiale de protecție sanitară.

Au fost anulate astfel mai multe evenimente, printre care  „Festivalul de Dansuri și Tradiții Populare Vinerea” și „Toamna Cugireană”, dar și Zilele Tineretului.

Primarul Adrian Teban a dispus ca banii să fie folosiți pentru asigurarea necesarului de materiale de protecție și echipamente medicale, astfel încât misiunea celor din linia întâi (medicii din cadrul Spitalului Orășenesc Cugir, asistenții sociali din cadrul SPAS Cugir, Poliția Orășenească Cugir, Poliția Locală Cugir), să fie una cât se poate de sigură și eficientă.

Din acești bani, reprezentanții autorităților locale, vor achiziționa și dispozitivele și dezinfectanții pentru scări de bloc și curățirea străzilor.

“Nimic nu este mai important decat sănatatea oamenilor din localitate. Chiar daca aceste activități își au rolul lor, în momentul de față renunțăm la ceea ce nu este urgent și necesar pentru a asigura resursele de care au nevoie cei aflați în lina întâi, în lupta împotriva Covid-19. Dupa ce vom trece cu bine peste această perioadă și vom reveni la normal, vom relua și activitățile culturale, care trebuie să facă parte din viața noastra”, a precizat primarul Adrian Teban.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax