Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primăria Jidvei caută constructor pentru asfaltarea mai multor străzi din satul Căpâlna de Jos. A treia licitație, lansată în SEAP

Publicat

Primăria comunei Jidvei caută un constructor pentru modernizarea și asfaltarea a 16 străzi din satul Căpâlna de Jos. În acest sens, administrația locală a lansat joi a treia licitație în SEAP. Valoarea estimată a lucrărilor este de peste 5,1 milioane de lei.

Primăria Jidvei a lansat pe 7 septembrie, în SEAP, a treia licitație pentru modernizarea unor străzi din localitatea Căpâlna de Jos. Valoarea contractului este estimată la 5.138.261,32 de lei, fără TVA.

Reamintim că primele două licitații, lansate în luna iunie și iulie, au fost anulate, după ce nu s-au prezentat ofertanți.

Potrivit documentației, localitatea Căpâlna de Jos se desfășoară în lungul drumului județean DJ 142N. Proiectul vizează modernizarea a 16 străzi care asigură accesul riveranilor spre proprietățile acestora, în lungime totală de 4,3 km.

Majoritatea străzilor au o îmbrăcăminte asfaltică ușoară care a fost compromisă prin lucrările edilitare. De asemenea, îmbrăcămintea asfaltică existentă are durata de viață depășită.

Sistemul rutier proiectat va avea următoarele caracteristici:

  • 4 cm strat de uzură BA 16
  • 5 cm strat de legătură BAD 22.4
  • 16 cm strat de bază din piatră spartă
  • 30 cm strat de fundație din balast
  • 10 cm strat de formă din balast

Trotuarele vor avea următorul sistem rutier:

  • 4 cm strat de uzură BA 8
  • 12 cm strat de bază din piatră spartă
  • 20 cm strat de fundație din balast

În locurile unde situația din teren va permite, se vor amenaja trotuare pe ambele părți ale străzilor, sau doar pe o singură parte. Lățimea trotuarelor va fi variabilă, între 0,8 și 2,5 metri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax