Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primăria Mogoș cumpără un tractor cu încărcător frontal, vidanjă și sărăriță. Cât va costa și la ce urmează să fie folosit

Publicat

Primăria Mogoș cumpără un tractor cu încărcător frontal, vidanjă și sărăriță, ce urmează să fie folosit pentru intervenția în cazul unor situații de urgență și efectuarea unor lucrări în comună. 

Primăria Mogoș a lansat pe 5 februarie, în SEAP, o licitație pentru achiziția unui utilaj pentru situații de urgență.

Valoarea totală este estimată la 302.092,93 lei, investițiia fiind finanțată prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR). 

Proiectul vizează achiziția unui tractor cu încărcător frontal, a unei vidanje și a unei sărărițe, propulsate ambele de către tractor.

Utilajele vor fi folosite de către Primărie pentru rezolvarea unor probleme cauzate de situații de urgență apărute pe raza comunei Mogoș.

Potrivit documentației, tractorul cu încărcător frontal va fi utilizat pentru eliberarea drumurilor comunale și accesul la proprietățile cetățenilor din comună, în perioadele ploioase, cu inundații și alunecări de teren. De asemenea, utilajul va fi folosit pentru transportul deșeurilor menajere colectate de pe albiile văilor, transportul vidanjei pentru serviciile de stingere a incendiilor, pentru asigurarea de apă pentru animale în perioadele de secetă și irigarea spațiilor verzi din domeniul public.

Vidanja va avea o capacitate de 3.300 de litri. Aceasta urmează să fie folosită pentru vidanjarea apelor din locuințele oamenilor, din fântâni, pentru asigurarea apei în cazul apariției unor incendii în comună și pentru irigarea spațiilor verzi.

Cu ajutorul sărăriței atașate de tractor se va asigura distribuirea materialului antiderapant (sare și nisip) pe drumurile comunale și rețelele stradale din comuna Mogoș, pe perioada anotimpului rece.

Încărcătorul frontal se va utiliza în vederea încărcării materialului antiderapant, transportul deșeurilor menajere colectate de pe albiile văilor, încărcarea de resturi vegetale în urma curățirii șanțurilor și toaletării arbuștilor. De asemenea, se va utiliza la îndepărtarea aluviunilor (lemne, pietre, pământ) rezultate în urma inundațiilor și alunecărilor de teren.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax