Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Primăria oraşului Cugir scoate la concurs un post de consilier finanţare proiecte şi unul de inspector resurse umane

Publicat

Primăria oraşului Cugir organizează concurs, în 10 septembrie, pentru ocuparea a două posturi temporar vacante. Este vorba despre o poziţie de consilier clasa I, gradul principal la compartimentul Managementului proiectelor cu finanţare internaţională şi una de inspector clasa I, asistent, la Biroul de Resurse Umane, registratură.
Concursul este programat pentru data de 10 septembrie, de la ora 11.00 – proba scrisă şi în 12 septembrie, ora 15.00 – interviul.
Pentru postul temporar vacant de consilier clasa I, gradul principal, în cadrul compartimentului Managementul proiectelor cu finanţare internaţională, condiţiile sunt următoarele: studii superioare de lungă durată, absolvite cu diploma de licenţă, experienţă şi vechime în domeniu minim 5 ani.
Pentru postul de inspector, clasa I, gradul asistent la Biroul de Resurse Umane, registratură, din cadrul aparatului de specialitate al Primăriei Cugir, condiţiile de participare la concurs sunt următoarele: studii superioare de lungă durată absolvite cu diploma de licenţă în domeniul drept, specializarea drept, experienţă şi vechime în domeniu minim 1 an.
Termenul limită pentru cei care vor să-şi depună dosarele pentru a participa la aceste concursuri este de 5 septembrie, la sediul Primăriei Cugir. Dosarele trebuie să conţină: formularul de înscriere la concurs, copie după actul de identitate, copie după actele care să ateste studiile, recomandare sau fişa de evaluare a performanţelor individuale, decalaraţie pe propria răspundere sau adeverinţă care să ateste că nu a făcut poliţie politică, cazier judiciar, adeverinţă a stării de sănătate a participantului eliberată de medicul de familie sau de către o altă unitate specializată abilitată în domeniu, copia carnetului de muncă, dosar plic.

Sorin GIURCA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax