Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primăria Sebeș: Activități comerciale autorizate în Parcul Arini, cu ocazia expoziției chinologice din weekend

Publicat

Primăria Sebeș anunță că joi și vineri comercianții pot depune cereri pentru închirierea standurilor cu vânzare la expoziția chinologică din perioada 25-26 septembrie, din Parcul Arini.

În perioada 25-26 septembrie 2021, în Parcul Arini din Sebeş va fi organizată Expoziția Chinologică Internațională „Royal Crown Trophy”.

Cu prilejul evenimentului se vor derula activitati comerciale, conform prevederilor H.C.L. nr. 247/2021.

Vor fi disponibile spre închiriere: 2 standuri pentru comercializare kürtőskalács, 2 standuri pentru comercializare de plăcinte sau produse de patiserie, 5 standuri pentru comercializarea de băuturi, produse alimentare ambalate, pop corn sau vată de zahăr și 1 stand servicii de divertisment sau parc de distractii.

Agenții economici interesați pot înregistra o cerere la sediul Serviciului Public de Administrarea Patrimoniului din Sebeș, str. Viilor, nr. 28, joi, 23 septembrie, între orele 7.00-15.00 și vineri, 24 septembrie, până la ora 12.00. Selecția se va face în limita spațiilor disponibile. Vor avea prioritate agenții economici de pe raza municipiului Sebeș.

Taxarea participanților la manifestări se va face conform prevederilor H.C.L. nr. 131/2012 privind aprobarea Regulamentului privind organizarea și desfășurarea activităților de comerț stradal în zone publice din Municipiul Sebeș, modificată și completată cu HCL 178/2015 și 151/2017.

Documente obligatorii: cerere  de înscriere, copie a certificatului de înregistrare eliberat de O.N.R.C și certificatul constatator cu obiectul de activitate autorizat, document de înregistrare sanitar-veterinar şi pentru siguranţa alimentelor la comercianții cu produse de origine alimentară.

Reguli pentru comercianți

În perimetrul de desfăşurare a manifestărilor este permisă doar comercializarea produselor alimentare și băuturilor ambalate.

Nu este permisă servirea produselor la mese sau în alte locuri amenajate în acest sens.

Este interzisă comercializarea oricăror altor produse decât cele menționate în regulamentul aprobat prin H.C.L. nr. 247/2021.

Este interzisă comercializarea de produse din categoria accesorii de petrecere: baloane, petarde, confeti, coifuri, măști etc.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax