Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primăria Sebeș: Alimente gratis pentru peste 300 de persoane defavorizate. Programul de distribuire

Publicat

Municipiul Sebeș anunță că a început campania de distribuire a pachetelor cu ajutoare alimentare către persoanele defavorizate, marginalizate sau aflate în situații de vulnerabilitate.

Pachetele cu ajutoare alimentare vor fi distribuite zilnic, de luni până joi, în intervalul orar 09:00-16:30 și vineri, în intervalul 09:00-14:00, la sediul Serviciului Public de Administrare a Patrimoniului Sebeș (fostul Argos), situat în Sebeș, str. Viilor, nr.28.

Pentru acest an, programul va avea 376 beneficiari, persoane încadrate în următoarele forme de asistență socială:

– persoanele cărora le este stabilit, prin dispoziția primarului, dreptul la un venit minim garantat, conform Legii nr. 416/2001, privind venitul minim garantat;

– familiile beneficiare de alocație pentru susținerea familiei, acordată în baza Legii nr. 277/2010, privind alocația pentru susținerea familiei (titularii și membrii familiilor acestora).

În cazul în care va rezulta un excedent de pachete, acestea vor fi distribuite spre persoanele/familiile aflate temporar în situații critice de viață, respectiv victime ale calamităților, persoane dependente (handicap grav și accentuat, adulți și copii, care nu beneficiază de îngrijire în servicii sociale în regim rezidențial, publice sau private), persoane care se află în situații deosebite de vulnerabilitate sau care locuiesc în așezări informale.

Pachetele cu ajutoare alimentare sunt distribuite prin Programul Operațional de Ajutorare a Persoanelor Dezavantajate 2014-2020 (POAD), program implementat de Municipiul Sebeș, prin Direcția de Asistență Socială Sebeș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax