Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primăria Sebeș anunță că a obținut în instanță anularea executării silite în DOSARUL ”Parcul Arini”. Reacția omului de afaceri Nicolae Matei

Publicat

primaria sebes 1 Tribunalul Alba a dispus marți, 12 aprilie, anularea tuturor formelor de executare silită efectuate în dosarul privind investiția de la baza sportivă din Parcul Arini, în municipiul Sebeș. Reamintim faptul că Primăria Sebeș a fost executată silit prin decizie definitivă în instanţă pentru suma de peste un milion de lei, aferentă contravalorii unor lucrări executate de firma Nichi Ardeal Construct SRL.

Citește și Primăria Sebeş, EXECUTATĂ SILIT de o firmă de construcţii. Datorii de peste un milion de lei pentru lucrări la baza sportivă din Parcul Arini

Potrivit unui comunicat de presă transmis joi, 14 aprilie, de reprezentanții primăriei municipiului Sebeș, Nichi Ardeal Construct SRL Sebeș a pierdut procesul cu Primăria și „trebuie să restituie suma de 1.266.518,77 lei”. De asemenea, reprezentanții Primăriei au transmis că „execuția silită a fost ilegală”.

„Anul trecut, în baza sentinței Judecătoriei Sebeș s-a respins contestația la executare, formulată de Primăria Sebeș și s-a instituit poprirea pe conturile administrației locale din Sebeș pentru suma de 1.266.518,77 lei, reprezentând contravaloarea construcţiilor realizate în Parcul Arini, de SC Nichi Ardeal Construct SRL, plus cheltuieli de judecată şi executare”, au transmis reprezentanții Primăriei.

Tribunalul Alba a dispus marți, 12 aprilie, anularea tuturor formelor de executare silită efectuate în dosarul de executare.

„Admite apelul formulat de către contestatoarea Municipiul Sebeş, reprezentat prin primar, împotriva Încheierii nr. 631/2015 a Judecătoriei Sebeş, pronunţată în dosar nr. 733/298/2015. Schimbă, în tot, hotărârea atacată şi, rejudecând cauza: Admite contestaţia la executare formulată de Municipiul Sebeș, în contradictoriu cu SC Nichi Ardeal Construct SRL şi, în consecinţă: Dispune anularea tuturor formelor de executare silită efectuate în dosarul de executare nr. 543/2015 al BEJ Benteu Aron. Definitivă”, se precizează în soluția pe scurt dată de Tribunalul Alba, pe data de 12 aprilie.

Reprezentanții Primăriei Sebeș au mai transmis că „urmează să solicite restituirea sumei de 1.266.518,77 lei”.

Contactat de către Alba24, omul de afaceri Nicolae Matei, administrator al societății SC Nichi Ardeal Construct SRL, a declarat că nu comentează decizia instanței dar a tras atenția că interpretarea făcută de reprezentanții Primăriei Sebeș, potrivit căreia execuția silită a fost ilegală, nu se regăsește în decizia instanței, care a dispus doar anularea tuturor formelor de executare silită. „În șapte – opt zile se va dovedi că au mințit”, a spus Nicolae Matei.

Vezi şi Firma „Nichi Ardeal Construct” solicită încetarea contractului cu CL Sebeş pentru baza sportivă din Parcul Arini și cere banii investiţi

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate