Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Primăria Sebeș anunță că circulația rutieră la intersecția a două străzi din oraș este închisă. Care este motivul

Publicat

 Sâmbătă, 13 noiembrie 2021, la Sebeș, între orele 07.00-17.00, va fi închisă circulația rutieră la intersecția străzilor Mihail Kogălniceanu cu Augustin Bena.

Închiderea circulației, potrivit reprezentaților primăriei este necesară în vederea executării unor lucrări de reparații la rețeaua de colectare a apei pluviale.

Aceste lucrări sunt necesare pentru relocarea conductei de gaze naturale, montată în canalizația de colectare a apelor pluviale, fapt ce conduce la obstrucționarea și diminuarea capacității de preluare a apelor pluviale, provocând inundații și disconfort cetățenilor de pe strada Augustin Bena.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Controlul

    sâmbătă, 13.11.2021 at 13:13

    Pe cind veti interzice circulatia prin oras a camioanelor incarcate peste tonajul admis de lege, cu busteni multi furati din padurile tarii ? Ca administratori ai soselelor orasenesti, trebuie sa asigurati protectia acestora, a linistii si caselor cetatenilor. Beneficiarii bustenilor se pot folosi si de calea ferata, sau pot investi in centuri ocolitoate. Nu au venit aici doar sa se imbogateasca si sa polueze!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax