Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primăria Sebeș cere operatorului RER Vest – RETIM prestarea unui serviciu de calitate pentru cetățeni și agenți economici

Publicat

Primăria municipiului Sebeș cere operatorului RER Vest SA / RETIM Ecologic Service prestarea unui serviciu de calitate pentru cetățeni și agenții economici. 

„Având în vedere numeroasele disfuncționalități de la preluarea serviciului de salubritate de către SC RER VEST SA/SC RETIM ECOLOGIC SERVICE SA, Primăria Municipiului Sebeș a solicitat clarificări și a cerut soluționarea cu celeritate a problemelor semnalate de cetățeni și de agenții economici.

Le adresăm cetățenilor noștri rugămintea de a parcurge informațiile de mai jos și de a ne semnala problemele pe care le întâmpină. Sebeșenii sunt oameni corecți și au dreptate!

Am avut răbdare pentru că ne așteptam la inerentele probleme care se ivesc la schimbarea operatorului, însă am constat prea multe disfuncționalități”, transmite primarul Dorin Nistor.

Informații pentru persoanele fizice

Potrivit reprezentanților Primăriei Sebeș, SC RER VEST SA/SC RETIM ECOLOGIC SERVICE SA asigură că distribuirea recipientelor se va încheia în data de 5 noiembrie 2021 pentru persoanele care au încheiat contractele până la data de 3 noiembrie 2021. Până în prezent s-au încheiat 4.845 de contracte, din care 1.000 în ultima săptămână, acesta fiind și motivul întârzierii distribuirii recipientelor pentru colectarea deșeurilor.

Important:

Deșeurile menajere (gunoiul neselectat) se depozitează în recipientele speciale (tomberoane), iar colectarea acestora se va face săptămânal.

Deșeurile selectate (plastic, hârtie) se depozitează în sacii speciali de culoare galbenă, iar colectarea acestora se va face o dată la două săptămâni.

Ridicarea deșeurilor se va efectua în zilele de luni până vineri, între orele 07:00-19:00.

Graficul de colectare de pe străzi poate fi consultat pe site-ul primăriei sau pe site-ul operatorului de salubritate: https://rervest.ro/utile/zona-alba/.

În perioada următoare se vor trimite SMS-uri prin care vor fi anunțate zilele de colectare a deșeurilor.

Începând cu data de 8 noiembrie 2021, fiecare gospodărie care a încheiat un contract cu noul operator de salubritate va primi o rolă cu 25 de saci galbeni destinați colectării selective.

Important: nu se ridică sacii de altă culoare.

Informații pentru agenții economici

Potrivit reprezentanților Primăriei Sebeș, SC RER VEST SA/SC RETIM ECOLOGIC SERVICE SA asigură că agenții economici care au încheiat contracte până la data de 1 noiembrie 2021 vor primi recipientele până în data de 5 noiembrie 2021.

Ridicarea deșeurilor în cazul agenților economici se va face conform graficului de colectare valabil și pentru persoanele fizice. În cazul platformelor industriale, deșeurile vor fi ridicate miercurea.

Important! Se poate opta pentru una dintre variante: contract cu închirierea contra cost a recipientului direct de la operator sau contract cu posibilitatea achiziționării recipientului propriu.

Agenții economici care au furnizat o adresă de e-mail vor primi contractul în format electronic, în caz contrar, acesta va fi atașat primei facturi.

Datele de contact ale operatorului de salubritate:

SC RER VEST SA/SC RETIM ECOLOGIC SERVICE SA

Sebeș, Str. Lucian Blaga, nr. 37

Orar:

Luni-Vineri 11:00-19:00

Sâmbătă 09:00-14:00

email: contracte.alba@rervest.ro

telefon: 0374-885694.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Informatia

    vineri, 05.11.2021 at 08:29

    Cei care aveti totusi incheiat contract, cu toate ca l-ati semnat dar nu ati primit un exemplar si nu aveti inca nici tomberon si nici sacii colorati politic, puteti colecta gunoiul sub perna, sau la usa operatorului sau a primariei. Atentie, la usa operatorului sa nu va impiedicati de gunoiul si mucurile de tigari deja acumulate. Care nu aveti posibilitati materiale si nu puteti accesa ,,site,,-euri pe internet, asteptati degeaba sa primiti in cutia postala vreun biletel informativ privind graficul de colectare, pt ca o coala A4 de hartie pe care se pot tipari mai multe biletele, s-a scumpit mult!?! Nu-l mai asteptati nici pe Domnul Zahiu, singurul cu adevarat fost primar al orasului, care iesea printre oameni chiar daca nu avea costum la 4 ace.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax