Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Primăria Sebeș construiește un bloc de locuințe sociale. Ministrul Cseke Attila a semnat contractul de finanțare. Detalii

Publicat

Ministrul dezvoltării, lucrărilor publice şi administraţiei, Cseke Attila, a semnat 16 noi contracte de finanţare prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020, în valoare eligibilă totală de 70.153.791,65 lei.

Municipiul Sebeş este unul dintre beneficiari. Pentru construirea unor locuinţe sociale, orașul va primi aproape 3,2 milioane de lei. Investiția totală va ajunge la 5,7 milioane de lei (TVA inclus).

Este vorba despre construirea unui bloc cu 24 de locuințe sociale, pe strada Alunului din municipiu.

Clădirea va include apartamente cu una, două și trei camere.

Regimul de înălțime a construcției este P+3, incluzând 24 apartamente, respectiv 6 apartamente/nivel, din care 3 apartamente cu 3 camere, 13 apartamente cu 2 camere și 8 apartamente cu o cameră.

La parterul blocului, patru apartamente sunt destinate persoanelor cu dizabilități.

Amenajările exterioare prevăd alei pietonale, alei pentru circulație auto, parcaje (27 locuri), loc de joacă pentru copii, platformă îngropată pentru colectarea gunoiului menajer, zone verzi și zone plantate.

Investiția se va realiza pe terenul liber de construcții, aflat în intravilanul Municipiului Sebeș, pe strada Alunului, nr. 9B, pe o suprafață de 2.412 mp.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax