Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primăria Sebeș renovează Căminul cultural din Răhău. Contractul, atribuit direct, unei firme din Alba Iulia

Publicat

rahau camin cultural

Aproape 95.000 de euro va costa reabilitarea Căminului Cultural din Răhău, localitate ce aparține administrativ de municipiul Sebeș. Contractul pentru „Lucrări de reparatii generale și de renovare” a fost atribuit prin achiziție directă unei firme din Alba Iulia.

Acoperișul căminului a fost refăcut anul trecut, iar în acest an se va reabilita partea de interior și exterior. Lucrările constau în reparații interioare, compartimentări din ghips carton, tencueli, gletuit, zugrăveli, montare pardoseli din parchet, gresie și mochetă, tavan fonoabsorbant, înlocuire tâmplărie interioară și exterioară, înlocuire instalație electrică și instalații sanitare la băi.

Pentru aceste lucrări, Primăria Sebeș va plăti la suma de 439.642,52 de lei, adică aproape 95.000 de euro.

Contractul a fost atribuit în data de 27 martie firmei AMIAND HOUSE SRL, ce aparține Mariei Aurelia Clit, potrivit termene.ro, mama soția unui foarte bun prieten al primarului din Sebeș. Cosmin Clit este director general al firmei Tobimar Construct.

La AMIAND HOUSE SRL mai sunt acționari firmele: 4C Rural Strategic, Social & Business Development SRL, al căror reprezentant este tot Maria Aurelia Clit.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. maya

    joi, 29.03.2018 at 15:39

    d-na clit nu a avut ceva probleme cu fonduri europene sau asa ceva….?

  2. Bianca Popescu

    joi, 05.04.2018 at 13:18

    Buna

    Dna Aurelia Clit nu este mama dnului Clit Cosmin Nicolae. Va rog sa va documentati cu privire la acest aspect si sa practicati un jurnalism de calitate nu de cancan!!!!

    o zi buna si Sarbatori Fericite

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax