Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primăria Sebeș solicită 9 microbuze electrice pentru transportul școlar, printr-o finanțare nerambursabilă

Publicat

Printr-o cerere semnată de primarul Dorin Nistor, Primăria municipiului Sebeș a solicitat o finanțare nerambursabilă prin care să fie achiziționate 9 microbuze electrice pentru transportul școlar, de care să beneficieze un număr de aproape 400 de elevi.

Finanțarea poate fi accesată prin Ministerul Educației, pe Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) – Componenta C15. Educație.

Angajamentul autorităţii publice locale este acela de a asigura, pe o durată de minim 4 ani, resursa umană, costurile de reparaţii şi de întreţinere a microbuzelor şi costurile de alimentare.

De altfel, Primăria municipiului Sebeș a depus și la Administrația Fondului pentru Mediu un proiect pentru realizarea unui prim lot de trei stații de reîncărcare pentru vehicule electrice, în municipiul Sebeș, prin finanțare nerambursabilă, acestea urmând a fi amplasate pe strada Depozitelor, Drumul Sibiului și pe strada Valea Frumoasei.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax