Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Primăria Șibot a făcut 97 de abonamente de telefonie pentru 17 angajați. Nereguli descoperite de inspectorii Curții de Conturi

Publicat

Inspectorii Curții de Conturi au descoperit o serie de nereguli la Primăria Comunei Șibot cu prilejul unor controale realizate la nivelul UAT-urilor din județ. 

Potrivit raportului făcut public de instituție, s-a constatat plata nejustificată a unor servicii de telefonie mobilă majorate nejustificat la U.A.T.C. Șibot.

Este vorba despre încheierea succesivă a unui număr de 6 contracte de telefonie mobilă, în perioada februarie-aprilie 2020, cu furnizorul de servicii de telefonie mobilă, pentru un număr de 97 abonamente, în condițiile în care doar un număr de 17 angajați utilizează abonamente de telefonie mobilă.

De asemenea, mai constată Curtea de Conturi, cheltuielile au fost majorate nejustificat prin achiziționarea unui număr de 30 aparate de telefon, în condițiile în care bunurile nu au fost recepționate, înregistrate și inventariate și din care, la data misiunii de audit, există faptic doar un număr de 13 aparate de telefon.

Alte nereguli constatate: 

– acceptarea la plată și decontarea unor servicii telefonice (SMS-uri, internet, penalități, etc.) peste nivelul abonamentului lunar și care nu au legătură cu activitatea desfășurată de entitate.

– plata nejustificată a unor bunuri achiziționate (echipamente IT) și care nu au fost efectiv livrate de furnizor, situație identificată urmare a inspecției pe teren la Școala Gimnazială.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Gelu Stoian

    marți, 12.04.2022 at 12:11

    Aveau nevoie, in afara de telefoanele personale, si de acestea ! Cu care sa poata aranja intalniri extraconjugale cu amantele lor, fara sa stie nevestele ( pe ” sest ” ) !

  2. pilu

    marți, 12.04.2022 at 16:25

    Asta-i soră cu telefoanele lui Râşteiu de la Autoritatea Rutieră. Numai că ăsta a şi câştigat !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate