Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primăria Șibot cumpără un tractor dotat cu remorcă și mașină de tăiat tufișuri și gard viu. Valoarea investiției

Publicat

Primăria comunei Șibot vrea să cumpere un tractor, dotat cu remorcă și mașină de tăiat tufișuri și gard viu, pentru îmbunătățirea serviciilor publice furnizate de către cetățeni. 

Primăria Șibot a lansat recent o licitație în Sistemul Electroni de Achiziții Publice (SEAP) pentru achiziționarea unui tractor dotat cu remorcă și mașină de tăiat tufișuri și gard viu.

Valoarea totală a utilajului și echipamentelor este estimată la 388.900 de lei, fără TVA.

Potrivit caietului de sarcini, achiziționarea unui tractor dotat cu remorcă și mașină de tăiat tufișuri și gard viu are loc în contextul dorinței Primăriei Șibot de a îmbunătății serviciile publice furnizate către cetățeni.

Primăria Șibot nu deține în acest moment un utilaj performant care să poată fi folosit de serviciile publice în vederea unor activități și munci curente pentru administrarea și îmbunătățirea spațiilor publice. De multe ori spațiile verzi din domeniul public rămân neamenajate corespunzător deoarece primăria nu deține utilaje capabile să actioneze rapid atunci când o nevoie este identificată.

Achiziționarea tractorului și a echipamentelor specifice va duce la îmbunătățirea serviciilor publice prin asigurarea administrării optime a spațiului ce reprezintă domeniul public al comunei.

Dotarea comunei cu utilajul și echipamentele ce fac obiectul prezentei proceduri va conduce la îmbunătățirea performanței primăriei Șibot în administrarea domeniului public și implicit în execuția unor lucrări de modernizare a spațiului public.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax