Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Primăria solicită șoferilor să nu parcheze pe strada Cloșca din Alba Iulia, pentru a facilita igienizarea spațiilor verzi

Publicat

Primăria Municipiului Alba Iulia a demarat procedurile curățeniei de primăvară în oraș. Este vorba despre igienizarea spațiilor verzi din cartiere și de pe marginea arterelor principale ale circulației. Miercuri, acțiunea se va desfășura pe strada Cloșca, iar, pentru bunul mers al operaţiunilor, Primăria solicită șoferilor să nu parcheze în această zonă.

În această perioadă, municipalitatea a dispus măsurile specifice curățeniei de primăvară. Acestea vizează igienizarea spațiilor și zonelor verzi din cartierele de locuințe și arterele rutiere. Începând de săptămâna trecută s-a trecut la raderea bordurilor și îndepărtarea rezidurilor acumulate pe perioada rece. Acțiunea a demarat de la intrarea în oraș dinspre Sebeș.

„Solicităm locuitorilor de pe strada Cloșca să evite parcarea pe această stradă miercuri 6 martie, începând cu ora 8.00, pentru a ușura igienizarea acestei porţiuni de drum public”, au transmis reprezentanții Primăriei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. alexandru

    luni, 04.03.2013 at 17:19

    Sa nu mai parcheze deloc . Mai ales pe spatiile interzise marcate oe carosabil . De ce au mai marcat atunci ? Asa de schema . ? Nu poti sa mai iesi cu masina ca nu mai ai loc si vizibilitate de ei . Mai parceaza si pe trecerea de pietoni de la mijlocul strazii . Dar mno , politia locala nu vegheaza la respectarea acestor nereguli . Ei se plimba pe banii primariei prin oras si consuma benzina la loganurile cu geamuri fumurii . Bravo ba bravo .

  2. Baiesiu Lucian Nicolae

    luni, 04.03.2013 at 21:30

    Si eu am fost in audiență la domnul șef de la Politia Locala.Nu e in stare sa îmi explice cele constatate si relatate de mine la ce articol se încadrează precum si sanctiunea,deși ei au competenta. Noroc ca l-a chemat in birou pe un adjunct al dansului si acesta m-a lamurit.E de ” rasu plansu” ce șef are Politia Locala acum.Am cerut si telefonic la dispecerat o patrula sa intervină…dar nu a venit cineva.Pacat ca cineva nu înțelege ca avem nevoie de oameni care sa știe de problemele comunității,sa le asculte nevoile si împreuna sa găsim solutiile benefice.Domnule primar…găsește un om competent sa conducă Politia Locala a municipiului.Sau nu va pasa de comunitatea albaiuliana?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax