Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primăria Teiuș, apel pentru înscrieri pe lista de voluntari: ”Spiritul de solidaritate trebuie să fie în conștiința fiecăruia”

Publicat

Primăria Teiuș face apel către cetățeni să se înscrie pe lista de voluntari ai orașului, pentru a contribui la ajutorul necesar locuitorilor.

”În aceste momente dificile pentru fiecare dintre noi, pentru întreaga societate, spiritul de solidaritate și ajutor pentru cei care au cu adevărat nevoie de noi trebuie să fie în conștiința fiecăruia”, este mesajul administrației locale.

Potrivit sursei citate, Primăria Teiuș face un apel către toți cei care doresc să sprijine, într-un cadru organizat, acțiunile desfășurate pentru cetățenii din oraș, să se înscrie pe lista de voluntari ai orașului, precizând datele de identificare, date de contact (telefon, e-mail etc) și domeniul în care intenționează să acționeze în colaborare cu administrația locală.

Înscrierile se pot face le telefon 0258/851101, e-mail: primaria_orasului_teius@yahoo.com sau Facebook – pagina Primăria Teiuș, în privat/public.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate