Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primăria Teiuș caută medici care doresc să lucreze în cadrul Centrului de vaccinare din oraș

Publicat

primaria teius, teius

Reprezentanții Primăriei Teiuș caută medici care doresc să lucreze în cadrul Centrului de vaccinare anti-Covid din oraș. 

„Urmare a Deciziei nr. 23 din 22.01.2021 a Direcției de Sănătate Publică Alba de înființare a Centrului de vaccinare anti-Covid-19, din orașul Teiuș – Sala de sport, s-au făcut de către Primăria Teius toate demersurile pentru înființarea și dotarea acestui obiectiv, inclusiv autorizarea lui.

În așteptarea dozelor de vaccin, având în vedere că este necesar să se asigure un program de vaccinare de 12 ore / zi, timp de 6 zile / săptămână, se impune asigurarea unui grup operativ, format din medici specialiști în domeniul medicinei umane, care să asigure deservirea cu profesionalism a cetățenilor beneficiari ai centrului de vaccinare.

Facem un apel pe această cale medicilor, ce doresc să activeze în cadrul centrului nostru, de a ne contacta direct la sediul Primăriei Teiuș, la telefon 0258/850101, e-mail: primaria_orasului_teius@yahoo.com”, au scris reprezentanții administrației locale, pe pagina de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax