Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primăria Teiuș, despre criza gunoaielor: Explicații și recomandări pentru locuitorii orașului

Publicat

Primăria Teiuș transmite locuitorilor câteva reguli, în contextul în care a fost sistat serviciul public de salubrizare și implicit ridicarea gunoiului în localitate.

”În urma notificării nr. 6229/16.03.2021, primită de la societatea Polaris M. Holding SRL, care asigură colectarea și transportul deșeurilor menajere din municipiul Alba Iulia și alte 8 localități din județ, printre care și orașul Teiuș, sistează prestarea serviciului public de salubrizare!

Motivele sunt strict legate de faptul că, rampei de gunoi de la Târgu-Jiu, care prelua până acum prin operatorul Polaris, gunoiul menajer din Teiuș, i-a fost suspendată autorizația de mediu.

În această situație, până la reglementarea acestei acute probleme extrem de neplăcute pentru noi toți, dar a cărei rezolvare nu depinde de noi, facem un apel la spiritul civic al cetățenilor din orașul nostru, dornici să trăiască într-un loc curat, atât la bloc, cât și la locuințele particulare, să respecte câteva reguli minimale pentru traversarea cu bine a acestei situații de criză, neimputabilă administrației locale!

este obligatorie selectarea gunoiului menajer (pet-uri, doze de aluminiu, sticlă, fier), reducând la minimum cantitatea de gunoi produsă în fiecare gospodărie și depunând elementele reciclate în containerele speciale

gunoiul menajer rămas în urma selecției se depune în containere, în saci speciali pentru acest scop și nu la grămadă

– vă rugăm, până la reluarea colectării gunoiului menajer să rețineți în gospodăriile proprii pubelele de gunoi menajer și să nu le lăsați pe domeniul public, deoarece situația nu se rezolvă prin asemenea atitudini

aruncarea deșeurilor de orice fel la întâmplare se pedepsește, prin amenzi consistente și confiscarea mijloacelor de transport folosite pentru aceste acțiuni, conform legilor și hotărârilor în vigoare

– orice faptă, care atinge sănătatea, protecția mediului, confortul și siguranța noastră, nu ezitați să o raportați la telefonul 0258/851101 sau 0726128938 Poliția Locală Teiuș.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vrem să trecem cu bine cât mai repede peste aceste inconveniente!”, transmite Primăria orașului Teiuș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax