Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primăria Teiuș: ”Fă un bine celui de lângă tine”. Polițiștii locali au adus cadouri de sărbători pentru mai multe familii

Publicat

Polițiștii locali din Teiuș s-au implicat, alături de reprezentanții primăriei, într-o acțiune menită să sprijine familiile din oraș, de sărbători. Acestea au primit cadouri.

Numită ”Fă un bine celui de lângă tine”, acțiunea a fost inițiată în urmă cu mai mulți ani, pentru a veni în ajutorul comunității.

”Colegii din Poliția Locală Teiuș, alături de primar, viceprimar și cei din aparatul primarului, au adus o rază de lumină unor familii și copii, pentru a le face sărbătorile de Crăciun mai pline și mai dulci. Felicitări colegilor din cadrul Poliției Locale Teiuș, care au fost, ca de obicei, la înălțime, mereu în folosul semenilor lor, în aceste vremuri complicate”, au transmis reprezentanții primăriei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax