Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primăria Teiuș lansează un chestionar pentru a afla care sunt problemele cu care se confruntă cetățenii orașului

Publicat

Primăria Teiuş

Primăria Teiuș lansează un chestionar către cetățenii orașului pentru afla cu ce probmele se confruntă și pentru a găsi posibile rezolvări. 

”După cum se poate observa cu ochiul liber, orasul nostru se dezvoltă, în diferite domenii de activitate( învățământ, cultură, social, petrecerea timpului liber, sport, infrastructură) bazându-ne pe facilitățile oferite de proiectele europene, dar și naționale și nu în ultimul rând bugetul local, Teiușul, încet, încet capată o altă față, moderna și civilizată, în folosul oamenilor.

Pornind de la ideea că mai avem multe lucruri de facut, cu ajutorul unor firme de specialitate, cu experiență în domeniul fondurilor europene, ne propunem, prin implicarea a cat mai multor cetățeni, să realizam un Plan de Mobilitate Urbană-Durabilă, ce se vrea un instrument eficient în realizarea unor proiecte de viitor, în care sa punem accent pe nevoile orașului!

Pentru aceasta vă invităm să studiați și să răspundeți la întrebările chestionarului urmator, care va permite întelegerea mai bună a problemelor secventiale, cu care ne confruntăm și să găsim căi de rezolvare pentru acestea”, au transmis reprezentații Primăriei Teiuș.

Chestionarul poate fi accesat și completat AICI

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax