Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primăria Teiuș: Lucrări pe mai multe străzi și în zona de picnic din oraș. Se modernizează și sistemul de iluminat public

Publicat

Primăria Teiuș transmite că în oraș sunt în derulare mai multe lucrări de modernizare. Se intervine la sistemul de iluminat public stradal, pe unele artere, la carosabil și în zona de picnic.

”Se lucrează cu toate forțele la modernizarea sistemului de iluminat public din orașul nostru.

Se poate face diferența, pe unele străzi, între iluminatul vechi, cu lămpi cu vapori de sodiu și iluminatul cu noua tehnologie LED.

Se așterne și se cilindrează stratul de piatră spartă pe străzile aflate la capătul proiectului de modernizare a străzilor în Teiuș, partea întâia, iar atunci când vremea permite se toarnă covorul asfaltic pe o lungime de peste 1,3 km.

Profitând de temperaturile cu plus, turnăm suporții de beton ai noilor filigorii din zona de picnic a orașului nostru”, precizează reprezentanții primăriei.

În ceea ce privește lucrările de modernizare iluminat public, acestea se desfășoară în cadrul unui proiect amplu, prin care se înlocuiesc peste 950 corpuri de iluminat vechi, cu vapori de sodiu, cu lămpi cu tehnologie LED eficiente energetic, un sistem modern de telegestiune.

sursă imagini: Primăria Teiuș (Facebook)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax