Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primăria Teiuș: O muncă de o viață în folosul comunității. Două angajate din administrația locală au ieșit la pensie

Publicat

Două angajate ale Primăriei Teiuș au ieșit la pensie, iar conducerea instituției și colegii le-au mulțumit pentru întreaga activitate. Reprezentanții administrației locale au dorit astfel să evidențieze aprecierea pentru munca depusă de personalul instituției.

”Chiar dacă uităm de multe ori că o Primărie nu este doar o clădire de birouri, ci este o instituție în care muncesc oameni, cu simțămintele, gândurile și problemele lor, accentuate pentru fiecare dintre noi de situația deloc simplă, pe care o traversăm, viața merge înainte și ne dă din mers semnalele ei.

După o viață de muncă în folosul concetățenilor noștri, asistăm astăzi și suntem împreună, în condițiile legilor în vigoare, cu cele două colege ale noastre, Sabina Lazăr și Saveta Achimescu, care de astăzi dobândesc un nou statut, cel de pensionar.

Întregul aparat al Primăriei orașului Teiuș este sufletește alături de colegele noastre, iar pe această cale le dorim multă sănătate, împliniri alături de cei dragi și tradiționala urare <Pensie îndelungată, cu sănătate și liniște!> Felicitări pentru întreaga munca depusă de-a lungul anilor!”, transmite primăria.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax