Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primăria Teiuș: „Prima trecere pe podul peste Mureș la Căpud”, un eveniment memorabil pentru comunitatea locală

Publicat

pod capud

Primăria Teiuș subliniază importanța inaugurării podului peste Mureș de la Căpud pentru comunitatea locală și le mulțumește celor care s-au implicat în finalizarea investiției.

Vezi și VIDEO: Inaugurarea podului rutier peste râul Mureș de la Căpud. Până acum localnicii treceau apa doar cu brudina

”Evenimentul de vineri, 11 octombrie, ”Prima trecere pe podul peste Mureș la Căpud”, a fost fără îndoială unic și memorabil pentru întreaga comunitate teiușeană. Chipurile luminoase ale participanților la evenimentul atât de așteptat au arătat, dacă mai era nevoie de acest lucru, că podul de la Căpud, a fost și este o investiție absolut necesară tuturor.

Pe această cale, Primăria și Consiliul Local Teiuș, prin primarul Mirel Vasile Hălălai, aduce mulțumiri tuturor celor implicați în acest proiect derulat cu sprijinul Guvernului României prin Programul Național de Dezvoltare Locală II, constructorului Dacia Faber SRL, care a încheiat lucrarea cu un an în avans față de termenul prevăzut în contract, invitaților, reprezentanți ai administrației centrale și locale, colegilor din Primărie implicați în totalitate în reușita și organizarea de excepție, școlii teiușene – elevilor și profesorilor, care cu dăruire au arătat tot ce au mai bun, Ansamblului folcloric <Dor Teiușan>, Asociației Clubul Sportiv <Top Dance 2007>, tuturor celor prezenți direct sau virtual, ce au făcut ca evenimentul de la podul Căpud să fie unul despre care se va vorbi mult de acum înainte”, transmite Primăria Teiuș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax