Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primăria Teiuş: Unii cetățeni confundă rețeaua de canalizare cu tomberonul. Gunoaiele pot deteriora pompele și întreg sistemul

Publicat

Primăria Teiuş face un apel către locuitori să sesizeze situaţiile în care obiecte ce ar trebui aruncate la gunoi ajung în reţeaua de canalizare. Administraţia locală a precizat că la curăţarea unei staţii de pompare s-au găsit capete de animale, camere de bicicletă, bucăți de covoare, materiale de construcții şi că există riscul de a fi grav avariat sistemul de canalizare.

“După cum este bine cunoscută, dorința fiecăruia de a trăi într-un oraș civilizat, beneficiind de toate condițiile, de utilități și civilizație (apă curentă, canalizare etc) este o prioritate absolută pentru administrația locală din Teiuș, pentru Primărie și Consiliul Local.

O rețea de peste 20 km de canalizare deservește cetățenii din oraș, lucrare realizată în mai puțin de trei ani.

Din păcate, așa cum arătam și cu alte ocazii, avem cetățeni, puțini la număr, care confundă canalizarea cu tomberonul de gunoi familial, aruncând tot ce le prisosește, lucru ce se poate observa în imaginile alăturate.


O astfel de atitudine se răsfrânge asupra tuturor, iar ultima acțiune de curățare a stației de pompare (SP9) de pe strada Horea, care deservește străzile: Clujului (inters. Progresului – str. Fermei), Fermei, Ardealului, Primăverii, Andrei Mureșanu, Progresului, Simion Bărnuțiu, Horea) s-a soldat cu avertismentul societății ce asigură mentenanța stațiilor, că nu-și mai asumă nici o obligație, în condițiile în care s-au scos din canalizare capete de animale, camere de bicicletă, bucăți de covoare, materiale de construcții și cam tot ce nu-ți vine să crezi că poate ajunge în canalizare.

Haideţi să ne trezim, oameni buni, să dăm dovadă de simţ civic, gândire mai profundă şi responsabilitate!

Dat fiind pericolul iminent de a deteriora grav pompele și sistemul de canalizare, lucru ce se va solda cu oprirea rețelei, cu toate consecințele ce decurg de aici, facem un apel tuturor cetățenilor de bună credință pentru a identifica și sesiza Poliției Locale, respectiv Primăriei Teiuș, pe cei care-și bat joc de munca, efortul și banii investiți, întorcându-ne înapoi la condițiile primitive de care suntem pe cale de a scăpa cu toții (drumuri nemodernizate, lipsa canalizării).

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm alături de noi în acest demers spre un trai civilizat!

Sesizări la telefoanele:

Poliţia Locală Teiuş: 0726128938

Primăria Oraşului Teiuş: 0258851101”, anunţă conducerea Primăriei Teiuş.

sursă: Facebook – Primăria Teiuş

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax