Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primăria Zlatna a cumpărat două mașini pentru măturarea și aspirarea trotuarelor și a spațiilor interioare. Cât au costat

Publicat

Trotuarele și parcările Zlatna, dar și spațiile interioare din Hala agroalimentară, Casa de cultură sau sala de evenimente din oraș vor fi măturate și aspirate cu ajutorul a două noi utilaje cumpărate recent de către Primărie. Cele două mașini de măturat-aspirat și frecat aspirat au costat circa 25.000 de euro. 

Primăria Zlatna a cumpărat recent, prin intermediul platformei SEAP, o mașină de măturat-aspirat și o mașină de frecat-aspirat.

Mașina de măturat-aspirat marca Karcher KM 100/120 R G a costat, împreună cu accesoriile, 72.909 de lei, fără TVA. Mașina de frecat-aspirat marca Karcher B 90 R Classic a costat, împreună cu accesoriile, 51.510 de lei, fără TVA. Investițiile sunt finanțate prin PNDR.

Potrivit documentației, până în prezent, la nivelul oraşului Zlatna și a celor 18 localități aparținătoare nu existau echipamente specifice desfăşurării activităților de măturat stradal, respectiv curățenie în spațiile publice închise.

„Primăria Zlatna deține un parc propriu de echipamente subdimensionat față de volumul de lucru/suprafață de întreținut și ca urmare apelează periodic la servicii prestate de terți pentru efectuarea lucrărilor specifice”, se mai precizează în documentație.

Maşină de măturat-aspirat are o lăţime de lucru de min. 1.200 mm. Aceasta este echipată cu două perii și are un angrenaj/motor pe benzină (putere min. 6 KW). Este prevăzută cu un recipient de murdărie de min. 120 l.

Maşină de frecat-aspirat are o lăţime de lucru de min. 500 mm, fiind echipată cu două perii. Mașina funcționează pe baterie reîncărcabilă, angrenajul fiind electric.

Cele două mașini urmează să fie utilizat pentru:

  • Lucrări de curăţenie stradală (măturat-aspirat) pe o suprafață de cca. 10.800 mp (trotuare şi parcări);
  • Lucrări de curăţenie interioară spații publice în Hala agroalimentară, Sala de evenimente, Casa de cultură, ștrand, pe o suprafață de cca. 2.000 mp.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax