Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primarii din Apuseni insistă să fie reabilitate drumurile naţionale. Un nou memoriu, dus personal la premier

Publicat

Radu Marcel Tuhuț - primar Ciuruleasa

De ani de zile, primarii localităţilor din Munții Apuseni se „luptă” cu guvernele, pentru reabilitarea drumurilor naţionale din zonă. Pentru că anii trecuți nu s-a rezolvat nimic, acum încearcă din nou. Un nou memoriu semnat de aleșii mai multor localități din județele Alba și Hunedoara va fi dus personal, de un grup de 15 primari, premierului Viorica Dăncilă. 

„Peste 30 de semnături avem adunate pentru finanțarea modernizării DN 74 – Alba Iulia – Brad și celelalte două, Abrud – Cîmpeni, precum şi Turda – Cîmpeni – Ștei. Noi nu venim în calitate de primari, ci ca reprezentanți a peste 50.000 de locuitori din munții Apuseni”, spune primarul comunei Ciuruleasa, Radu Marcel Tuhuț.

Acesta a precizat că decizia primarulor de a se adresa direct premierului Dăncilă vine după ce a fost informat printr-o adresă de la Ministerul Transportului că DN 75 a fost scos de pe lista de finanțare pentru 2014-2020.

Deși un astfel de memoriu a fost depus în repetate rânduri, chiar și anul trecut, primarul din Ciuruleasa crede că anul acesta va fi „cu noroc”, deoarece se vor deplasa la București, personal, 15 primari.

VEZI: VIDEO: Memoriu semnat de 23 de primari din Apuseni pentru asfaltarea drumurilor naționale și introducerea gazului în zonă. Va fi trimis premierului

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax