Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primarii din județul Alba, fotografie de Centenar pe scările Sălii Unirii. Primarul din Rimetea a boicotat evenimentul

Publicat

Primarii din judetul Alba

Primarii tuturor localităților din județul Alba, indiferent de partidul politic din care fac parte, s-au adunat joi, la Sala Unirii, pentru o fotografie de grup istorică, la 100 de ani de la unirea Transilvaniei cu România. Fiecare dintre ei a adus un pumn de pământ din localitatea pe care o reprezintă. Singurul care nu a participat a fost primarul din Rimetea, locuită în principal de etnici maghiari.

hava si parlamentarii

Pe scările din spatele Sălii Unirii au fost așezate patru urne. Într-una, primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, a așezat pământul primit de la președintele României, Klaus Iohannis. În cea de-a doua, președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel a așezat pământ adus de la Cetatea Sucevei, iar vicepreședintele aceleiași instituții, Dumitrel Fulea, a așezat în cea de-a treia urnă pământ de la Chișinău.

Pământul adus de primarii din Alba a fost depus în cea de-a patra urnă. Singurul care nu a venit la eveniment a fost primarul din Rimetea, Szöcs Francisc, care nici nu a trimis pe altcineva la manifestare. Evenimentul a fost organizat de Consiliul Județean Alba.

Foto: Florin Roman

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax