Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primărița din Șpring despre deputatul AUR, ales în Alba: Oamenii l-au scos din Primărie și l-ați luat voi să facă ordine în țară

Publicat

Cel mai tânăr primar din Alba, Iulia Stănilă, a postat pe rețeaua de socializare Facebook povestea fostului primar din Șpring, ajuns deputat din partea AUR. 

Reamintim faptul că în luna septembrie, la cei 29 de ani ai săi, Iulia Stănilă a câștigat funcția de primar al comunei Șpring, reușind să îl învingă pe primarul în funcție de 16 ani. 

„Povestea unui deputat…

Cândva, într-o comună mică, comuna mea natală, am întâlnit un om ce părea bun, de meserie primar. Aveai impresia că își iubește comuna și cetățenii, neconditionat.

L-am votat cu toții la început.

Treptat lucrurile au luat-o razna: bani publici, chefuri, ,,puicuțe” după cum scria el pe Facebook, ,,prieteni” mulți, partide multe, idealuri mărețe: ,,de la primar de Șpring, voi ajunge primar de Sibiu, apoi PREȘEDINTELE ROMÂNIEI”. (Țineți minte aceste vorbe)

Pe măsură ce anii treceau, mandatele la fel, grandomania creștea și ea… prieteniile au început să fie condiționate, meseria de NAȘ înflorea, mulți copii botezați, mulți tineri cununați, totul pentru voturi și putere.

Între timp, cine îi dadea un sfat sau cine nu era de acord cu atitudinea sau acțiunile lui era considerat ,,trădător, șarpe și javră”. Capacitatea malefică de denigrare publică a celor care au îndrăznit să îl contrazică sau să candideze contra lui, a depășit toate limitele.

Invenții ordinare pentru a știrbi imaginea, atacuri la familie… Toate acestea au generat un soi de teamă în rândul oamenilor. Nimeni nu mai îndrăznea să îl contrazică pe domnul primar pentru a nu fi considerat trădător.

A colindat mult, PUR, PNL, PDL, USL, ALDE, PSD. Le spunea cetățenilor că ii iubește, că-și schimbă partidele atât de des pentru că nu găsește sprijin (sute de mii de lei pentru o echipă de fotbal), el de fapt, nu-și găsea locul…pe listă la parlamentare.

Între-un final s-a regăsit, s-a luminat și si-a găsit locul în AUR. Emoționant până acum, nu?

A „contribuit” la formarea acestui partid și nu oricum! Prin stilul caracteristic, a reușit să facă rost de 80000 lei (conform spuselor foștilor colegi de partid) pentru locul I la deputați. În cazul în care ieșea sau nu primar, el oricum asta și-a dorit mereu: București! (acum 4 ani, după câștigarea mandatului de primar, a anunțat că va candida la funcția de senator din partea ALDE, deși înainte cu câteva luni îi ruga pe cetățeni să îl voteze din nou, pentru a scrie ,,proiecte”).

Așa cum spuneam mai sus, trecând peste toate, și-a găsit inima în AUR. Multe plimbări prin toată țara, in timpul serviciului, propagandă extremistă, jigniri la microfon, plimbări cu boxa în buzunar, strigând în gura mare ce vrea să facă pentru România:

– autostrăzi (vă așteptăm în comuna Șpring să vedeți cum arată străzile din Drașov, Cunța, după 16 ani cu Rusu la conducere);

– dezvoltare (după 16 ani de mandat, vă invităm în comuna Șpring unde nu avem apă, canalizare, gaze naturale);

– spitale (vă invităm în comuna Șpring să vă arate cetățenii în ce condiții sunt consultați și cum arată cabinetele medicale din cele 4 sate, după 16 ani cu Rusu la conducere);

– educație (a făcut o facultate privată în Cluj, la 43 de ani, fără să-și scrie un proiect măcar! De asemenea, vă deschidem cu drag școlile din comună, să vedeți cârpeli de sute de mii de euro, tencuială căzută, sobe de teracotă, băi fără apă curentă, de toate);

– sprijinirea crescătorilor de animale (vă așteptăm la o discuție cu fermierii din comună, să vedeți cum au fost puși in situația de a-și vinde animalele sau cum li s-a mărit taxa de pășune de 8 ori);

– păduri (vă invităm la o vizită „în teren” să vedeți cum pădurea comunală a fost afacere de familie, oamenii achitau 5 m3 de lemn și primeau 3,5, probabil așa se explica zecile de metri cubi „în plus”, găsiți la controlul pe teren);

– vrea să scape Romania de hoție (vă facem cunoștința cu furnizorii primariei Șpring, prieteni de familie, care și-au făcut firme peste noapte, cu care Primaria a încheiat contracte de sute de mii de lei, servicii care nu au fost prestate niciodată);

– apără pământul românesc (vă invităm la Registrul Agricol Șpring, să vedeți zeci de mii de hârtii în lucru, oameni din 4 sate care nu-și mai primesc pământurile bunicilor/părinților pentru că „s-au pierdut” actele, dar prietenii fostului primar au zeci de hectare, toate cu documentele în regulă);

Ei bine, după toate acestea și multe altele, acest personaj mioritic din Țara Secașelor, în campania electorală urla în gura mare, prin țară și județ că vrea să apere țara de hoți!
Cu un tatuaj frumos pe mână, glas răsunător și fulger în privire, părea că „se vrea” în Parlament! Și ce credeți?!?

A ajuns deputat!

Când eu credeam ca el are o problemă… s-a dovedit că NOI, poporul român, avem o problemă!

Ați stat acasă? Aveți „deportat” și „semafor”, în loc de deputat și senator.

Ați votat AUR? Mulțumim, acum Parlamentul României are 24 de karate!

Sunt tristă pentru Romania pentru că avem tineri cu potențial, elevi eminenți, oameni valoroși, tobă de carte, care muncesc 12 ore pe zi să-și câștige traiul și voi trimiteti în Parlament astfel de … superbităti?!

Sunt mândră de comuna Șpring (l-au expediat la parlamentare cu 200 de voturi, dintre care 100 pe listele suplimentare).

La locale l-au scos din primărie aproape 800 de oameni, pentru dezastrul din ultimii 16 ani și …l-ați luat voi, să facă ordine în țară.

Vi-l dăm pe Rusu, cu tot cu autostrăzile de la Drașov și Cunța, dar grijă mare… știți cum l-am citat la începutul postării… „se vrea președintele țării”. Și …are mintea odihnită, mai ales după somnul din parlament din următorii 4 ani, pe banii dumneavoastră!”, a scris primarul comunei Șpring, Iulia Stănilă, pe rețeaua de socializare Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Bombinel

    joi, 10.12.2020 at 21:59

    Sa nu vorbim de CV ul senatoarea Toparceanu! Bărbații ar fi surprinși plăcut!

  2. Marius

    joi, 10.12.2020 at 22:31

    Imi vine sa vomit, cand vad ca asemenea mizerabili ajung in functii cheie.

  3. Claudiu

    joi, 10.12.2020 at 22:50

    Doamna primar are dreptate Rusu asta e un om de nimic, a avut un bar in sat si nici in zi de azi nu si-a achitat furnizorii, un mincinos si jumatate hal de parlamentar un nesimtit.

  4. Ion

    joi, 10.12.2020 at 22:52

    Prima dată când îmi pare rau că trăiesc în România,chiar așa am ajuns sa votam in necunoștință de cauza!!….simt că suntem luați de fraieri cică toți vor bunăstarea ROMÂNIEI,până ajung la ciolan…avem nevoie de oameni că doamna Iulia sa vb. in numele nostru celor care inca mai speră să trăiască într-o Românie mai fericită.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax