Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Primarul Alba Iuliei, la discuții cu Liviu Dragnea pe tema bazinului olimpic. Se dorește continuarea investiției din resurse proprii

Publicat

Primarul Mircea Hava intenționează să discute cu ministrul Dezvoltării pe tema bazinului olimpic din Alba Iulia. În cazul în care, acesta se va lovi de refuzul lui Dragnea de a continua investiția, administrația locală analizează căile legale pentru repunerea în drept asupra bazinului și finalizarea lucrărilor din resurse proprii.

Primarul se va întâlni săptămâna viitoare cu ministrul Dezvoltării regionale şi administraţiei publice, Liviu Dragnea pentru a discuta corecţiile aplicate proiectelor europene implementare de administraţia locală din Alba Iulia, dar şi pentru a-l convinge de importanţa finalizării obiectivului de investiţii aflat pe lista CNI.

Totodată edilul are în vedere şi un eventual refuz al ministrului, situaţie pentru care, în momentul de faţă, juriştii analizează căile legale de repunere în drept de administrare asupra bazinului olimpic pentru continuarea investiţiilor din resurse proprii cuprinse în bugetul anual de investiții, dar și cu ajutorul altor instituții. Din această perspectivă se poartă discuții concrete cu președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel pentru un parteneriat, ca supliment de precauție în cazului unui refuz categoric din partea ministrului.

Mircea Hava a anunțat că dorește să strângă semnături de la părinții copiilor care vor fi principalii beneficiari ai bazinului olimpic pentru a-l convinge pe Dragnea să finanțeze lucrările la obiectivul de investiție.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. tata cu 2 copii

    vineri, 08.02.2013 at 11:51

    Daca revine in proprietatea primariei si se incearca finalizarea lucrarilor impreuna cu Consiliul Judetean propun ca si cetatenii sa aiba o contributie benevola si avantajoasa pe sistemul „dati un leu pentru Ateneu” aplicat in perioada interbelica. Acum insa s-ar putea aplica un sistem in care sa nu facem donatii ci abonamente achitate in avans. Primaria sa acorde un discount de 25% din pretul unui abonament pe un an facut cu plata in avans iar acest abonament sa intre in vigoare odata cu prima intrare la bazin. Iar toti cei care participa la aceasta finantare sa primeasca si un fel de card de membru special care sa le acorde dreptul la alte avantaje odata ce bazinul este deschis (poate reduceri mai mici la abonamentele ulterioare, poate acces gratuit la sauna sau la sala de forta…ma rog se poate gandi un sistem de recompensare). Cred ca se vor gasi destui albaiulieni sa plateasca aceste abonamente in avans si astfel lucrarile se vor termina mai repede. Faceti si voi un sondaj pe site sa vedem cati ar vrea acest lucru.

    • susscrofa

      sâmbătă, 09.02.2013 at 09:58

      da ,ii o idee buna……….cred ca am fi si noi cativa tatici si mamici cu o ceata de copii(care dealtfel merg la inot la vila elisabeta) sa platim cateva sute ron pe un abonament pe un an……………disponibilitate din partea autoritatilor sa fie

  2. Danyelys

    vineri, 08.02.2013 at 13:41

    Stimata doamna,
    Unde am putea semna si noi pentru sustinerea finalizarii lucrarilor la bazinul olimpic?
    Va multumesc.

  3. ion

    sâmbătă, 09.02.2013 at 18:12

    Doar pentru cunoscatori: citi articolul printre randuri,Hava Mircea in PSD!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax