Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primarul Blajului, Gheorghe Valentin Rotar, mesaj de Anul Nou 2023: ne vom apropia și mai mult de orașul european dorit de toți

Publicat

Mesajul primarului Gheorghe Valentin Rotar, de anul nou. Primarul Blajului a transmis un mesaj cu prilejul anului nou 2023.

Vezi și MESAJE DE ANUL NOU 2023: SUTE de URĂRI de ANUL NOU, SMS cu FELICITĂRI. MESAJE frumoase de REVELION 2023

”2022 a fost cel mai bun an din punct de vedere al investițiilor pentru municipiul Blaj, în ciuda dificultăților economice cu care s-au confruntat toate administrațiile locale din țară! În acest an am inaugurat câteva obiective foarte importante pentru oraș și ne-am apropiat și mai mult de finalizarea altora.

Nu am fi reușit să realizăm toate acestea fără sprijinul blăjenilor, care au înțeles mai bine ca alții că împreună formăm echipa de succes Primar-Cetățeni, o rețetă model pentru orice oraș din România!

Personal, îmi iau energia din încrederea dumneavoastră, sunt fericit de parteneriatul nostru de succes și am convingerea că în 2023 ne vom apropia și mai mult de orașul european dorit de toți, pe care împreună îl construim!

Vă doresc ca noul an să vă aducă multe bucurii, cu sănătate, pace și liniște în familie!

LA MULȚI ANI!

Gheorghe Valentin Rotar, Primarul Blajului

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Vasili

    sâmbătă, 31.12.2022 at 23:07

    De s-ar aproba odată legea ca după 3 mandate să zburați de acolo,că ați început să credeți că orașul este proprietatea voastră personală băi nr 1.
    Așa vă scoate din cap ,,boala” asta.
    Să ai noroc și baftă în 👎

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax