Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primarul comunei Ciugud, Gheorghe Damian participă, în Spania, la Consiliul Comunelor și Regiunilor din Europa

Publicat

Foto: Gheorghe Damian, primar Ciugud

Primarul comunei Ciugud, Gheorghe Damian, participă, în perioada 26-28 octombrie la Consiliul Comunelor și Regiunilor din Europa, ce are loc în localitatea Cadiz din Spania. Acesta este prezent la eveniment, în calitate de președinte al Asociației Comunelor din România, filiala Alba.

La eveniment participă reprezentanți ai administrațiilor locale și regionale din Europa, dar și reprezentanți ai Consiliului și Parlamentului Europei. Alegerea locului de desfășurare nu este întâmplătoare. Cadizul este unul din cele mai vechi orașe din Europa.

Acum două sute de ani, orașul Cadiz a fost pionier în ce privește implementarea valorilor, libertăților și drepturilor civice. Anul acesta, orașul Cadiz a sărbătorit 200 de ani de la prima Constituție liberală din lume, din 1812. Consiliul Comunelor și Regiunilor din Europa din anul acesta se desfășoară sub deviza „Descentralizare – Democrație – Dezvoltare” – Inovare în 3D (direcții).

Principala temă dezbătută este Criza economică şi influențele asupra administrațiilor locale, dar și posibilități inovative de ieșire din criză.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax