Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primarul din Alba Iulia, Gabriel Pleșa, a votat la secția din Micești. Președintele secției a scos afară jurnaliștii

Publicat

Primarul din Alba Iulia, Gabriel Pleșa (USR PLUS), a votat duminică după ora 12.30, la secția din Micești la care este arondat. 

”Astăzi am votat cu speranța într-o schimbare fundamentală. După 31 de ani, sper într-o schimbare a clasei politice românești. Nu se poate ca o instituție ca Parlamentul României să fie pe un loc codaș la încrederea românilor.

Cred într-o Românie a bunului simț, fără corupție și fără pensii speciale.

Sunt convins că după votul de astăzi vor accede în Parlamentul României altfel de politicieni, mai curați, care vor duce România acolo unde ne dorim cu toții” a spus Pleșa.

Despre colaborarea cu viitorul guvern, acesta a spus că este convins că va fi ”bună” și că ”va avea ușile deschise la ministerele de la București”.

În timpul votului exercitat de Gabriel Pleșa, s-a produs și un incident. Președintele secției de votare (o reprezentantă a PNL), alături de un alt membru al comisiei, nu au vrut să permită accesul reporterilor în secția de vot, solicitând documente suplimentare, față de legitimațiile de presă, respectiv o acreditare scrisă din partea Biroului Electoral de Circumscripție Alba.

Potrivit regelementărilor în vigoare stabilite de BEC, accesul presei ar fi trebui permis pe baza legitimației de serviciu, așa cum s-a întâmplat la alte secții din Alba Iulia și din țară.

În timpul votului, aceasta a chemat un polițist pentru a evacua presa.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax