Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Primarul din Alba Iulia, Gabriel Pleșa, mesaj către elevi, la debutul anului școlar: ”Să fii deștept a fost mereu la modă”

Publicat

Primarul din Alba Iulia, Gabriel Pleșa, a transmis un mesaj destinat elevilor, cu prilejul începutul anului școlar.

Acesta îi îndeamnă pe elevi să ”nu dispere” pentru că în curând urmează o nouă vacanță, dar le cere acestora să învețe pentru că ”să fii deștept a fost mereu la modă”. 

”Astăzi, 05.09.2022, a sunat de intrare! Toată lumea la ore! Copii, părinți, bunici, cadre didactice, cu toții ne-am reîntâlnit, fizic, în curțile școlilor și a fost din nou ca altădată.

Bucuria acestei revederi am trăit-o și eu, la deschiderile de an școlar la care am avut bucuria să particip.

Stimate cadre didactice, vă doresc să fiți inspirate și să inspirați, la rândul dumneavoastră, asemenea unui Domn Trandafir sadovenian, adus în actualitate de măiestria fiecăruia.

Să cultivați răbdarea în procesul educațional, fiecare dintre elevi fiind, astăzi, începător în „traficul” învățământului românesc, unul pe care dumneavoastră îl stăpâniți, de la curriculum, la modul eficient de punere în practică a acestuia.

Dragi elevi, a început școala! Nu disperați, următoarea vacanță urmează deja luna viitoare.

Hai, se poate! Știu că s-a modificat modificarea, că nu mai aveți semestre, trimestre, nici teze obligatorii la clasele mari, dar realitatea importanței acestui „serviciu” zilnic, care cu jumătate de normă, care cu program normal de muncă, a rămas aceeași.

Învățați să învățați, învățați să prioritizați și să fiți eficienți, acumulați cât mai multe cunoștințe, particulare și generale.

Ele vor face mai târziu diferența între candidații la un loc într-un liceul, într-o universitate, la un post, ori chiar la inima cuiva. Să fii deștept a fost mereu la modă!

Iar părinților, putere și înțelepciune! Pentru a le putea fi alături copiilor, pentru a-i susține și înțelege, pentru a asculta și a se face ascultați!

Va fi bine! Mult succes în noul an școlar!” a postat Gabriel Pleșa, pe contul său de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax