Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Primarul din Alba Iulia şi-a lansat, oficial, website-ul. Avem și un mirceahava.ro pe internet

Publicat

Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, s-a lansat pe internet, într-un website de prezentare personală, în directă legătură cu oraşul. Este vorba despre site-ul mirceahava.ro, iar pagina se intitulează „Mircea Hava – La Alba Iulia istoria are viitor”.

Spaţiul virtual este organizat în şapte secţiuni, cu informaţii despre omul Mircea Hava şi realizările sale, despre oraş şi obiectivele de dezvoltare ale acestuia. De asemenea, pe site există o secţiune în care cititorii pot să îi pună întrebări şi o secţiune „Media” în care sunt prezentate interviuri video, apariţii în presa scrisă şi o galerie foto de la evenimentele la care a participat.

Siteul este activ, se pare, de câteva zile, Hava nefăcând publică lansarea acestuia pe internet.

Site-ul primarului municipiului Alba Iulia, mirceahava.ro, prezintă, pe prima pagină, un slide-show de şapte imagini cu Alba Iulia la superlativ: „Una dintre cele 7 minuni ale României”, „Cealaltă Capitală, primul brand turistic de oraş din România”, „Premiul Galei 10 pentru România pentru conservarea patrimoniului istoric şi cultural”, „Primul oraş din România în revista UNESCO – World Heritage”, „Cel mai mare parc urban în sit istoric din România”, „Peste 80 de diplomaţi au admirat şi apreciat Alba Iulia”, „La Alba Iulia istoria are un viitor” – un set de 20 de proiecte pentru punerea în valoare a Cetăţii.

Informaţii personale despre primar pot fi găsite în secţiunea „Cunoaşte-l”, care prezintă CV-ul lui Mircea Hava şi un filmuleţ în care acesta vorbeşte despre sistemul personal de valori, în vârful căruia se găseşte familia, „punctul de pornire al binelui pe care un om poate să îl facă”.

Pe site sunt listate şi realizările primarului Mircea Hava, pe anii 2008-2011, în domeniul drumurilor, al reţelei de apă şi canalizare, în învăţământ, cele mai importante evenimente, obiective şi proiecte europene din această perioadă. Aceste realizări sunt afişate în josul fiecărei pagini din site.

Pe pagina de internet este rezervat spaţiu pentru câteva date importante din viaţa oraşului Alba Iulia: în secţiunea „Oraşul nostru”, unde sunt prezentate câteva distincţii şi evenimente de succes petrecute în Alba Iulia şi în secţiunea „Obiective investiţii 2012”, cu o situaţie a bugetului pe anul 2012 şi a lucrărilor care se petrec sau sunt plănuite în oraş.

Primarul a păstrat o fereastră deschisă pentru dialog cu cetăţenii, unde aceştia pot să îi adreseze întrebări.

În ultima secţiune din site, „Media”, se pot observa apariţiile primarului în presă, în articole, video, la talk-show-ul „Testul de sinceritate” de la Alba24, cât şi o galerie de aproximativ 30 de fotografii de la diverse evenimente la care a participat.

Puteți vedea  aici pagina de internet a primarului Mircea Hava.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

7 Comentarii

7 Comentarii

  1. gabi

    miercuri, 28.03.2012 at 09:41

    Parca era vorba ca, campania electorala incepe doar in mai. Si bine ca site-ul primariei e lasat uitarii.

  2. bambi

    miercuri, 28.03.2012 at 11:21

    foarte interesant, doar ca trebuie sa punem parola ca sa putem citi site-ul. este inaccesibil:)

  3. Emanuel Drăgușin

    miercuri, 28.03.2012 at 11:23

    Voi cum ati accesat site-ul? Am incercat sa intru si cere autentificare.

    • moderatorul de serviciu

      miercuri, 28.03.2012 at 11:56

      era online. l-am gasit cautand ceva despre Hava si am dat de el. dupa ce a aparut articolul am vazut ca nu se mai poate intra pe el decat cu parola. noroc ca am facut cateva print screen-uri.

      • gelu

        miercuri, 28.03.2012 at 12:01

        sigur l-au atacat hakerii

  4. ionutz

    miercuri, 28.03.2012 at 12:56

    Merge brici site-ul.

  5. Emanuel Drăgușin

    miercuri, 28.03.2012 at 13:36

    da, acum merge si la mine. Oare Anonymous au aflat de el?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax